miercuri, 28 februarie 2018

Cum poti evita problema podelei alunecoase?


In ziua de azi sunt disponibile mai multe optiuni pentru a acoperi pardoseala, insa cei care nu se pricep, cu siguranta, vor fi pusi in dificultate atunci cand sunt nevoiti sa ia o decizie. Totusi, este important de stiut ca un covor antiderapant este ideal intr-o multime de situatii, fiind o solutie foarte practica si versatila care merita luata in calcul.

Pentru diferite spatii
Asadar, acest tip de covor este foarte des intalnit in toate mediile, fie in propria locuinta, dar si in cazul institutiilor medicale sau de invatamant, fie in hoteluri, pensiuni, restaurante, cinematografe, magazine si nu numai, avand avantajul ca este foarte usor de intretinut si se prezinta in conditii optime de-a lungul timpului. Mai mult, clientii au la dispozitie o paleta foarte vasta de culori din care pot alege, astfel incat sa fie multumiti chiar si cei mai pretentiosi, iar covorul sa se potriveasca cu restul design-ului.

Mai multe plusuri
Fata de oricare alt tip de pardoseala, acest covor antiderapant este bine cunoscut pentru faptul ca aduce o buna izolare termica si fonica, iar regulile cu privire la intretinere sunt simple, astfel este de ajuns aspirarea ocazionala. De asemenea, avand in vedere faptul ca acestea pot fi simple, fie cu diferite imprimeuri, e foarte usor sa se ascunda diferite elemente precum denivelari si nu numai.

Diferite optiuni
Raportul calitate – pret e mai mult decat ideal, iar clientii pot alege mai multe tipuri de covoare antiderapante, care sa se potriveasca de minune in orice mediu. Asadar, unele pot fi confectionate din fibre naturale, precum bumbac, fie din fibre sintetice, din poliester si nu numai, iar toate asigura un grad ridicat de confort. La randul sau, acest tip de covor poate fi destinat mai multor medii, adica cu un anumit tip de trafic, scazut, de intensitate medie sau intens.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu