sâmbătă, 10 februarie 2018

Ce produse nu trebuie sa iti lipseasca din casa?


In ziua de azi avem acces la o gama foarte variata de produse cu care ne putem asigura sanatatea si pastra frumusetea, astfel ca oricine poate alege ulei de la DoctorMit, care se dovedeste a fi util in nenumarate conditii. Acest ulei aduce necesarul zilnic de Omega 3, alaturi de vitaminele D si E, fiind foarte concentrat, dar este si 100% natural, intrucat este extras din ficatul de cod norvegian.

Pentru mai multe scopuri
Asadar, uleiul Omega 3 Forte ajuta la pastrarea sanatatii, insa este util si pentru sistemul imunitar, fiind recomandata administrarea a doua capsule in fiecare zi. Aceste doua pastile au in componenta 900 mg de ulei de peste, alaturi de 300 mg de ulei de ficat de cod, iar impreuna acestea sunt bogate in vitamine si acizi grasi, astfel ca aduc mai multe beneficii pentru sanatate. De exemplu, vitamina D este utila pentru sanatatea sistemului osos, dar si pentru dinti, in timp ce vitamina E ajuta la combaterea stresului, astfel ca acest ulei de la DoctorMit este ideal si pentru sistemul nervos. Cu alte cuvinte, capsulele sunt recomandate si pentru cei cu probleme de natura cardiaca, intrucat ajuta la pastrarea ritmului inimii.

Componenta
Atat adultii, cat si copiii cu varsta peste 6 ani pot administra doua capsule in fiecare zi, iar acestea aduc cele mai benefice vitamine si acizi grasi, care se dovedesc a fi ideale intr-o multime de conditii, pentru fiecare dintre noi.

Calitate
Nu in ultimul rand, produsele de la DoctorMit nu fac rabat la calitate, astfel ca acest ulei din ficat de cod este recoltat din acest pesti proaspeti din apele din nordul Norvegiei, iar extractia se efectueaza printr-o modalitate speciala, ce presupune ca nu se pierd proprietatile. Chiar daca tehnica este veche de aproape 150 de ani, pana in ziua de azi a fost perfectionata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu