luni, 24 iulie 2017

Afla tot ce trebuie sa stii pentru o colantare de succes

Colantarea autoturismelor este o procedura tot mai comuna folosita ca o alternativa la vopsirea traditionala, motiv pentru care orice sofer se bucura de servicii de calitate, dar si de preturi accesibile pentru toate buzunarele. Este de la sine inteles ca pe termen lung vopsirea reprezinta cea mai buna optiune, insa aceasta aduce si riscuri, dar si costuri ridicate.

Preturi bune

Bineinteles ca principalul avantaj este acela ca preturile sunt mult mai mici, tariful mediu pentru un autoturism de dimensiuni obisnuite fiind de 1.200 de lei, in timp ce vopsirea aceleiasi masini impune minim 5.000 de lei. Cu alte cuvinte, economiile sunt cu adevarat semnificative.

Usor de pus in aplicare

Cei interesati de detalii despre colantare aici trebuie sa stie si faptul ca procedura este mult mai simpla decat vopsirea si se efectueaza, de obicei, in decurs de cateva ore intrucat se aloca circa 15 minute pentru colantarea fiecarui element. De asemenea, totul trebuie efectuat doar in spatii bine pregatite, de angajati profesionisti, experimentati, capabili sa gaseasca intotdeauna cele mai bune solutii care sa multumeasca chiar si pe cei mai pretentiosi dintre clienti. In acelasi timp, in cazul vopsirii trebuie sa se aloce nu numai timpul procedurii in sine, ci si minim doua zile pana cand vopseaua sa se usuce.

Diversitate

Soferii se bucura si de nenumarate posibilitati de personalizare a autoturismelor intrucat autocolantele disponibile sunt de o multime de tipuri, incepand de la cele clasice, care imita vopseaua metalizata, la cele mate sau cu diferite desene.

Durata de viata


Gasesti detalii despre colantare aici si vei afla si faptul ca durata de viata difera in functie de tipul de autocolant ales, unele dintre acestea prezentandu-se in cele mai bune conditii circa 5 ani, fiind insa mai costisitoare, in timp ce altele, mai accesibile, promit o garantie de circa 5 ani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu