vineri, 22 septembrie 2017

Nu putini sunt cei care aleg o croaziera spre Alaska

Fiecare persoana asteapta cu nerabdare perioada concediului pentru a avea ocazia de a descoperi intreaga lume. Destinatiile sunt foarte variate, iar preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, motiv pentru care oricine isi permite vizitarea unei tari noi in fiecare vacanta. Totusi, cine isi doreste sa profite de timpul disponibil poate alege croazierele intrucat acestea presupun miscarea continua, astfel ca se fructifica fiecare clipa disponibila.

Optiunile sunt foarte variate, pentru toate gusturile si bugetele, iar una care devine din ce in ce mai populara este Alaska, fiind o destinatie foarte diferita fata de cele clasice, avand mii de km de coasta, iar fiecare port aduce o noua perspectiva a vietii in cel mai nordic stat din SUA. Cine alege croaziere Alaska se bucura de istoria si atmosfera din cel de-al 49-lea stat american, insa peisajele sunt principala atractie, munti inalti, glaciari impunatori, ape linistite, paduri vaste, balene, vulturi, ursi, foci si diferite specii de pasari, toate pot fi admirate la tot pasul.



Cea mai potrivita perioada

Cel mai mare minus al Alaskai este vremea, iar cei care aleg croazierele, cel mai probabil, vor renunta la cateva zile de soare din tara natala, pentru niste temperaturi mai scazute si zile ploioase la mii de kilometri distanta. Totusi, sezonul acestor calatorii este din aprilie pana in septembrie, perioada de varf fiind lunile iunie, iulie si august, insa aceasta din urma poate fi destul de ploioasa. In schimb, este important de stiut ca o croaziera intr-o astfel de destinatie nu poate aduce nicio garantie cu privire la vreme sau la peisajele vazute, intrucat totul e imprevizibil.

Mai mult confort


Totusi, croazierele aduc cateva posibilitati unice pentru turisti, intrucat acestia nu cum sa ajunga in alte conditii in anumite puncte, preturile sunt foarte prietenoase, insa acestia se bucura si de un grad ridicat de confort.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu