joi, 13 aprilie 2017

Cele mai noi modele de smartwatch aparute anul acesta

Pasionatii de tehnologie, cu siguranta, trebuie sa aiba in colectie cel putin un smartwatch model 2017, care sa dispuna de cele mai moderne functii, menite sa ajute in momentele in care avem mainile ocupate. Acestea functioneaza in armonie cu telefonul inteligent, astfel ca poate fi mai comod ca niciodata sa vorbim la telefon la volan datorita speakerelor si microfoanelor incorporate, fara ca vreo conversatie sa fie intrerupta sau deranjanta.


Usor de folosit

Avantajul este ca astfel de dispozitive sunt foarte usor de folosit datorita ecranelor touchscreen cu ajutorul carora toate functiile importante se afla la doar cateva atingeri distanta. In plus, capacitatea bateriei variaza de la un model la altul, insa, de regula, este vorba de circa 400 mAh, ceea ce se traduce printr-o autonomie de cateva zile, in functie de intensitatea folosirii. In acelasi timp, pentru o incarcare completa pot fi suficiente si 3-4 ore, procesul efectuandu-se simplu, printr-un cablu microUSB obisnuit.

Functii de baza

Functiile incorporate intr-un smartwatch model 2017 variaza de la un model la altul, insa cele de baza
sunt aceleasi, astfel ca toate apelurile, mesajele sau notificarile venite de pe retelele de socializare sunt accesibile direct la incheietura mainii. De asemenea, sunt oferite si multe functii pentru pasionatii de sport care au acum ocazia de a-si monitoriza si imbunatati activitatea cu ajutorul pedometrului, a termometrului, a afisarii vitezei de deplasare sau a celei medii, insa si odihna este importanta, astfel ca monitorizarea somnului este bine venita.

De unde pot cumpara?


Magazinele sunt ticsite cu astfel de produse, insa cei care isi doresc sa aiba acces la o gama diversificata de modele de calitate pot apela cu incredere la iUni, unde, cu siguranta, nu vor fi dezamagiti, nici de oferta disponibila, dar nici de preturi, insa exista si posibilitatea testarii produselor in cadrul showroom-ului din Bucuresti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu