vineri, 27 ianuarie 2017

E bine sa vezi mai multe modele de smartwatch cu Android, inainte de a achizitiona unul

Tehnologiile evolueaza de la un an la altul, motiv pentru care poate fi destul de dificil sa se tina pasul, insa cei care isi doresc totusi sa profite de cele mai importante gadgeturi, de pe lista lor nu trebuie sa lipseasca ceasurile inteligente. Exista o multime de modele de smartwatch cu Android din care utilizatorii pot alege, in functie de bugetul alocat, dar si de preferinte sau necesitati, majoritatea dispozitivelor avand incorporate aceleasi functii de baza, dar in versiuni mai bine finisate.



Pentru toti utilizatorii

Asadar, un ceas inteligent poate fi folosit, in primul rand, ca o extensie a telefonului mobil, deoarece conexiunea intre cele doua se realizeaza prin Bluetooth, iar apelurile, mesajele sau notificarile de pe social media pot fi preluate direct de la incheietura mainii, aspect foarte comod si util intr-o multime de momente. De asemenea, unele modele permit inserarea unei cartele SIM pentru ca ceasurile sa fie chiar al doilea telefon, iar aceste dispozitive sunt recomandate si iubitorilor de sport, deoarece acestia au la dispozitie cateva functii utile prin care isi pot imbunatati rezultatele.

Astfel, acestia pot sa isi masoare numarul batailor inimii pe minut, sa afle distanta sau viteza de deplasare, numarul pasilor efectuati, temperatura de afara si cea a corpului, insa se pot folosi si de cronometru si nu numai, alaturi de monitorizarea calitatii somnului, odihna fiind esentiala pentru oricine.



Pot fi achizitionate online sau din magazin


Poate ca unul dintre cele mai importante lucruri este ca aceste diferite modele de smartwatch cu Android sunt accesibile la cele mai bune preturi si se pot gasi in diferite magazine sau pot fi achizitionate online. Cei interesati au posibilitatea de a testa produsele inainte de a le cumpara in showroom-ul iUni din sectorul 3 din Bucuresti, insa daca sunt hotarati deja, pot plasa direct o comanda pe site, pentru a economisi timp.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu