luni, 24 noiembrie 2014

Imaginea BMW in Romania

          Cred ca toata lumea este de acord cu mine atunci cand vine vorba de faptul ca marca BMW are o imagine foarte urata in Romania. Desi am cunostinte care au destul de mult bani si s-ar permite masini mult mai frumoase si mai performante, ei au ales sa ramana la BMW.  Si eu, pana acum am avut 3 bmw-uri si in continuare cred ca o sa raman la aceasta marca fiindca mi se pare o masina destul de cinstita si care nu are costuri de intretinere asa de mare cum “latra” unii.
           Dar la noi, in Romania din anii 2000 pur si simplu s-au umplut strazile de BMW-uri si de cand si cu taxa de inmatriculare toti isi inmatriculeaza masina in Bulgaria. Pe langa faptul ca o inmatriculeaza pe Bulgaria, cei mai multi dintre ei ii fac asigurare o singura data, la inceput (de parca ar fi viata acea asigurare) si o umplu de stickere auto cu Nike, cu NOS, TOYO si multe alte dracii pe care le-au mai vazut in filme.
          Cea mai tare chestie care m-a facut sa rad, dar sa si plang in acelasi timp s-a petrecut acum vreo 3 zile in Bucuresti, pe la Piata Unirii. Ma duceam linistit la munca cand ce am vazut la semafor, un cefat destul de colorat la fata cu un lant gros pe care nici un leu nu l-ar rupe si care avea un sticker mare pe ambele usi cu urmatorul mesaj: VALOARE MARE.

Ei bine, tocmai din cauza celor care isi cumpara masini si isi bat joc de ele precum a facut acest individ imaginea BMW in Romania este una de cacat si este privita ca o masina de cocalari.